Лабораторни реактиви и химикали. Лабораторна стъклария, порцелан, пластмасови пособия и консумативи.

Уважаеми Клиенти,

Фирма "Валерус" продължава да работи в условия с ограничен достъп на клиенти до шоурума и склада на сграда Валерус. Ако желаете да получите стока при нас е необходимо да направите предварително вашата заявка на email: info@valerus-bg.com или sales@valerus-bg.com.

Заявки по телефон не се приемат! По този начин ще се сведат до минимум грешки при изпълнението на поръчката.

След като бъде окомплектована Вашата поръчка, ще получите чрез обратен мейл или обаждане от наш служител, потвърждение и съгласуване как ще я получите. За доставки с наложен платеж, работим с куриерски фирми Спиди и Еконт .

Фирма “ВАЛЕРУС” е българска частна фирма основана на 26.09.1991 г. Дейността на фирмата е свързана с внос и продажба на лабораторни реактиви и химикали, лабораторна стъклария, пластмасова посуда и апаратура. Фирмата разполага с модерна търговска база и магазин в гр. София, кв. ДРУЖБА-1, ул. Амстердам 16, с търговска площ над 1000 м2. Има собствен транспорт и доставя големите поръчки до склада на клиента. В търговския отдел работят специалисти с магистърски степени от ХТМУ и СУ "Св. Кл. Охридски".

Имаме над 3000 клиента в България, Македония, Молдова, Хърватска, Косово, Сърбия, Босна и Херцеговина и Гърция. Във всички по-големи градове на страната има магазини или дистрибутори, които предлагат цялата номенклатура, която възлиза на над 5000 артикула, които поддържа на склад.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001-2015.

Продукти

Едно от големите предимства на фирма “ВАЛЕРУС” е директния контакт с водещи фирми производители от Европейски съюз. Това ни позволява да предлагаме висококачествени продукти и да имаме гъвкава ценова политика. Стремим се да поддържаме богат асортимент от продукти, както и непрекъснато да ги обновяваме за да задоволяваме нуждите и изискванията на многобройните ни клиенти.

Лабораторни реактиви

Качество и сертификати:

Качеството на предлаганите реактиви и химикали се определят от тяхната квалификация в следната последователност:

Сертификати:

За всеки реактив или химикал, Вие ще получите сертификат с партиден номер и срок на годност.

Лабораторна стъклария

Качество:

Фирма Валерус предлага лабораторна стъклария производство само на немски и чешки фирми.

Сертификати:

Лабораторната стъклария за обем може да бъде съпроводена с партиден или индивидуален сертификат, но само по предварителна заявка и съответното заплащане. За наличната стъклария ще Ви предложим контакт с български фирми оторизирани от българската метрология да извършват калибриране на обем.

Апаратура

Качество:

Фирма Валерус предлага апаратура производство само от Европейски съюз. Сертификати: За всеки апарат Вие може да получите ISO-сертификат на производителя, декларация за произход и декларация за съответствие /СЕ-марка/.

Гаранция:

В зависимост от апарата, получавате гаранция от 12 до 24 месеца. Фирмата осигурява и извънгаранционен сервиз.

Партньори

Лабораторни реактиви и химикали:

Лабораторна стълария, порцеланови и пластмасови иделия:

Апаратура:

Хроматография:

За контакт: София, жк. Дружба-І, ул. Амстердам 16
тел.: 02 868 20 91, 02 973 23 16

Електронни адреси:

Управител:    
valerus@valerus-bg.com

Отдел продажби:
info@valerus-bg.com,
sales@valerus-bg.com

Обща информация
и поддръжка на продажбите:
office@valerus-bg.com
export@valerus-bg.com
K.Gatseva@valerus-bg.com